Nota & Betalen

De rekening
De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld.
Betalen en Infomedics
Indien u geen tandartsverzekering hebt dan dient u de rekening direct na de behandeling aan de balie te betalen. Dat kan contant of met pin. Hebt u wel een tandartsverzekening dan versturen wij de nota naar Infomedics. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties. De nota wordt door Infomedics eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.
Op tijd betalen
Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Of hebt u vragen over uw nota? Neem dan contact op met Infomedics via 036-203-1900 of ga naar www.Infomedics.nl.