Nota & Betalen

De rekening
De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld.
Betalen en Famed
Indien u geen tandartsverzekering hebt dan dient u de rekening direct na de behandeling aan de balie te betalen. Dat kan contant of met pin. Hebt u wel een tandartsverzekening dan versturen wij de nota naar Famed. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties. De nota wordt door Famed eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.
Op tijd betalen
Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Famed hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Of hebt u vragen over uw nota? Neem dan contact op met Famed via 0900-0885 (€ 0,90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten) of ga naar notavanfamed.nl.