Kwaliteitsbeleid

Tandartspraktijk Dental Essence staat voor hoogwaardige tandheelkunde. Wij werken alleen met moderne apparatuur en veilige materialen van erkende leveranciers. Tevens beschikken wij over Cerec restauratiemethode waarbij met behulp van computertechniek de kronen binnen één zitting, zonder te happen, gemaakt en geplaatst kunnen worden!

Om de hygiëne in onze praktijk op hoog niveau te houden wordt de richtlijn Werkgroep Infectie Preventie (WIP) nauwkeurig gevolgd.

Alle behandelaars van Dental Essence zijn goed opgeleid. Om de kwaliteit van de zorg te waarborgen zijn wij voortdurend bezig om de deskundigheid van de behandelaars te bevorderen. Dat houden wij op peil door bij- en nascholing te volgen. Wij lezen evidence-based vakliteratuur en nemen deel aan verschillende cursussen, congressen en klinische avonden.

Tandartsen D. Hamza en R. Haamid zijn geregistreerd in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Tevens zijn wij lid van het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) en van beroepsorganisatie ANT.